محتوای ویدیویی طی دهه گذشته شاهد روندی صعودی بوده و این رشد کماکان ادامه دارد. این نوع محتوا جایگاه ویژه‌ای در استراتژی بازاریابی هر مؤسسه دارد و بنابراین بد نیست در یک گزارش آماری نگاهی به روندهای مهم محتوای ویدیویی انداخته و نحوه استفاده عمومی از ویدیو، سبک و طول ویدیوهایی که بیشتتر مورد پسند مخاطبان است، محبوب‌ترین پلتفرم‌ها برای تماشای محتوای ویدیویی و سایر نکات مربوطه را مورد بررسی قرار ‌دهیم.

بازاریابی ویدئویی

گزارش‌های آماری درباره محتوای ویدیویی

به گزارش Fortunelords، هر ماه 3.25 میلیارد ساعت ویدیو در یوتیوب تماشا می‌شود. در سال 2021، مخاطبان به طور متوسط 100 دقیقه از وقت روزانه خود را صرف تماشای ویدیوهای آنلاین کردند، حال آنکه در سال 2019 این رقم 84 دقیقه در روز بود و به نظر می‌رسد این آمار همچنان رو به افزایش است.

محبوبیت ویدیوها در روندهای بازاریابی انعکاس پیدا کرده است. به گزارش HubSpot، حدود 54 درصد از مردم مایل به دیدن ویدیوهای بیشتری از برندها هستند.
گزارش Smart Insights حاکی از این است که 99 درصد از بازاریاب‌ها کماکان به استفاده از ویدیو ادامه می‌‌دهند، چرا که نتایج ملموسی از تولید این نوع محتوا حاصل شده است.

گزارش مؤسسه Wyzowl مهر تأییدی بر این آمار است. طبق این گزارش، 78 درصد از بازاریاب‌ها معتقدند که ویدیو مستقیماً به افزایش فروش آنها کمک کرده و 86 درصد می‌گویند که ویدیو باعث افزایش ترافیک وب‌سایت‌شان شده است. علاوه بر این، جاگذای ویدیو در ایمیل‌ها می‌تواند نرخ کلیک را تا 300 درصد افزایش دهد (Biteable).
بنابراین محبوبیت ویدیو به وضوح نمایان است. اما سؤال اینجاست که مخاطبان از طریق چه دستگاه‌هایی به تماشای ویدیوها می‌نشینند. 

بیشتر بخوانید:

۸ کاری که باید برای بازاریابی ویدیویی بهتر انجام دهیم!

نخستین وسیله محبوب برای تماشای ویدیو تلفن همراه است، تا جایی که به گفته Wordstream، بیش از 50 درصد از کل محتوای ویدیویی بر روی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها مشاهده می‌شود. در عین حال، طبق گزارش Biteable، حدود 72 از مردم ترجیح می‌دهند که برای اطلاع از محصولات یا خدمات جدید ویدیوهای کوتاه‌تری را تماشا کنند و بنابراین طول 73 درصد از ویدیوهای کسب و کارها معمولاً کمتر از دو دقیقه است؛ به عبارت دیگر شاید بهترین راه برای تعامل با مخاطبان، کوتاه و در عین حال جذاب نگه داشتن ویدیوها باشد.
در نتیجه باید ویدیوهای کوتاه و سرگرم‌کننده بسازید. گزارش HubSpot حاکی است که 73 درصد از مصرف‌کنندگان ترجیح می‌دهند به تماشای ویدیوهای مفرح و سرگرم‌کننده بر روی رسانه‌های اجتماعی بنشینند.
محتوای شخصی‌سازی‌شده نرخ حفظ مخاطب (retention) را تا 35 درصد افزایش داده و محتوایی که مردم را به خنده می‌اندازد، شاید نرخ تبدیل (conversion) را تا 92 درصد بهبود بخشد.

به بیان ساده، بهترین نوع محتوا، محتوایی است که متناسب با سلایق بینندگان، سرگرم‌کننده و آموزنده باشد، بر روی پلتفرم‌های مورد علاقه آنها پخش شده و سازگار با دستگاه‌های موبایل باشد، چرا که مصرف‌کنندگان همواره از تماشای محتوایی که برای دستگاه‌های شخصی آنها بهینه نشده، رویگردانی می‌کنند.

شاید تعجب‌آور نباشد که یوتیوب محبوب‌ترین پلتفرم برای تماشای ویدیوست و 87 درصد بازاریاب‌ها از این سایت رسانه اجتماعی برای بازاریابی ویدیویی خود استفاده می‌کنند.
به گفته Wyzowl، فیس‌بوک در جایگاه دوم قرار دارد و لینکدین رتبه سوم را به خود اختصاص داده که شاید این جای تعجب بیشتری داشته باشد. همچنین به گزارش لینکدین، محتوای ویدیویی ظاهراً 20 برابر بیش از فرمت‌های دیگر محتوا در این پلتفرم به اشتراک گذاشته می‌شود.

محتوای ویدئویی به عنوان ابزاری قدرتمند و خلاقانه، جایگاهی ویژه در استراتژی بازاریابی خیریه‌ها دارد. استفاده از ویدئو می‌تواند در جلب کمک‌های مردمی، جذب حامیان جدید، جلب اعتماد مخاطبان و ایجاد تعامل به سازمان‌های مردم نهاد و موسسات خیریه کمک کند.

منبع: ترجمه شده از سایت charitydigital