خیریه‌ها می‌توانند با استفاده از انیمیشن‌های توضیحی، اهداف خود را با روشی جذاب و شفاف به جامعه معرفی کنند. این انیمیشن‌ها با استفاده از تصاویر و صداهای جذاب، به افراد کمک می‌کنند تا به بهترین شکل از نیازهای خیریه‌ها آگاه شوند و به آن‌ها کمک کنند. در نتیجه، این روش می‌تواند باعث افزایش حمایت افراد و بهبود شرایط مالی خیریه‌ها شود.

انیمیشن توضیحی چیست؟

انیمیشن توضیحی، نوعی از انیمیشن‌های تبلیغاتی هستند که برای توضیح محصولات، خدمات و فرآیندهای مختلف استفاده می‌شوند.
این نوع از انیمیشن‌ها معمولاً شامل تصاویر دو بعدی هستند که با استفاده از تکنیک‌های جذاب، جالب و بازی با رنگ‌ها و شکل‌ها، به صورت بصری و با شفافیت بالا، اطلاعات و توضیحات مورد نیاز را به مخاطبان منتقل می‌کنند. 

به دلیل جذابیت و قابلیت جذب بالای این نوع از انیمیشن‌ها، تبلیغ‌کنندگان و کارفرمایان از انیمیشن‌های توضیحی برای جذب مخاطبان بیشتر و ارائه اطلاعات بهتر استفاده می‌کنند.
انیمیشن‌های توضیحی معمولاً در وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و سایر رسانه‌ها به صورت تبلیغاتی استفاده می‌شوند.

چرا انیمیشن‌های توضیحی برای خیریه‌ها مفید هستند؟

همانطور که گفتیم استفاده از انیمیشن‌های توضیحی به خیریه‌ها کمک می‌کند تا به بهترین شکل ممکن به جامعه معرفی شوند و افراد را برای کمک ترغیب کنند. در اینجا 10 دلیل مفید بودن انیمیشن توضیحی برای خیریه‌ها را معرفی میکنیم.

۱. ابزاری عالی برای توضیح و تفسیر پیام‌های دشوار

بدون شک ویدیوهای متحرک در زمان تفسیر و ساده‌سازی حساس‌ترین و دشوارترین موضوعات، بسیار مؤثر عمل می‌کنند. استفاده از کاراکترهایی که به دقت ایجاد شده‌اند و متن‌های فوق‌العاده این امکان را به انیمیشن می‌دهد تا به پیام خود روح و حیات دمیده و نتایج چشگیری را به بار آورد.
به علاوه، جنبه خلاقانه انیمیشن‌ها به سازمان اجازه می‌دهد پیام‌هایی که نمی‌تواند از طریق یک فیلم استاندارد منتقل کند را به طرزی شیوا بیان کند.

۲. ایجاد ارتباط با مخاطبان

نکات و پیام‌هایی که در یک انیمیشن مطرح می‌شود، به شما این امکان را می‌دهد تا اعتماد مخاطبان مورد نظر خود را جلب کنید. تولید دقیق محتوا متناسب با ذائقه بینندگان و مخاطبان می‌تواند درک و فهم شما از آنها را نشان داده و در نهایت توجه مخاطبان به پیام‌ را جلب کند.

با استفاده از انیمیشن می‌توانید کاراکترهای جذابی خلق کنید که مخاطبان‌تان با آنها ارتباط برقرار کنند و برند سازمان خود را به احساسات‌شان پیوند بزنید، هدفی که هر ویدیوی خیریه اگر در پی دریافت بازخورد است باید به دنبال آن باشد.انیمیشن‌ها ابزاری نوین و پیشرفته هستند و اگر موضوع اصلی ایجاب نمی‌کند، نیازی به اضافه کردن کاراکترها نیست.

انیمیشن خیریه چیست؟

۳. علاقه بیشتر به تماشای ویدیو 

این روزها همه ما مشغله‌های فراوان داریم، بنابراین جای تعجب نیست که مردم ترجیح می‌دهند به جای خواندن اطلاعات متنی وقت خود را صرف تماشای محتوا ویدیویی کنند.

آیا می‌دانستید مغز ما محتوای ویدیویی را حدود 60 هزار بار سریع‌تر از متن پردازش می‌کند؟ بنابراین منطقی است که از ویدیو برای انتقال پیام خیریه خود استفاده کنید، خواه این پیام به منظور جذب کمک‌های مالی باشد یا آگاهی‌بخشی در مورد یک هدف خاص. به همین دلیل محتوای ویدیویی فرصت‌های متعددی را ارائه می‌دهد که باید از طریق کانال‌های مختلف به اشتراک گذاشته شود.

۴. تأثیر خوب ویدیو بر سئوی سازمان

قبلاً اشاره کردیم که مردم از تماشای ویدیوهایی که آنها را مجذوب خود می‌کند، لذت می‌برند. بنابراین اگر آنها در حال جستجوی آنلاین پیرامون اطلاعات مربوط به اهداف سازمان‌تان باشند و اتفاقی به انیمیشن توضیحی‌تان (explainer animation) برخورد کنند، به احتمال فراوان این ویدیو را حتی قبل از بازدید صفحه اصلی وب‌سایت تماشا خواهند کرد. وقتی افراد این ویدیوها را در وب‌سایت‌تان تماشا می‌کنند، مدت زمان سپری‌شده در سایت افزایش می‌یابد.

اهمیت این قضیه از آنجا نشأت می‌گیرد که گوگل برای این زمان جستجو ارزش قائل است. داشتن یک ویدیو بر روی وب‌سایت سیگنال‌های خوبی را به موتورهای جستجو ارسال کرده و رتبه وب‌سایت شما را ارتقاء می‌دهد. به عبارت دیگر اگر یک ویدیو در سایت خود داشته باشید احتمالاً آن سایت در نتایج بالاتر گوگل ظاهر می‌شود.

۵. تضمین جایگاه سازمان در موتورهای جستجوی جهانی

خیر، ما اینجا درباره گوگل صحبت نمی‌کنیم؛ مردم اغلب ترجیح می‌دهند هنگام جستجوی ویدیوهایی که نحوه انجام کارها یا شاید حتی یک مشکل را به بینندگان آموزش می‌دهد از یوتیوب استفاده کنند.

ناگفته نماند از آنجا که یوتیوب متعلق به گوگل است هر دوی آنها از لحاظ بهینه‌سازی با هم قرینه هستند، به این معنا که جستجوی عبارت ویدیوهای «چطور..» بر روی گوگل اغلب نتایجی از یوتیوب را بالا می‌آورد.
اگر بتوانید با در نظر گرفتن این رویکرد یک انیمیشن برای سازمان خود بسازید، قابلیت دیده شدن خود را به حداکثر رسانده و ترافیک وب‌سایت‌تان را بهبود می‌بخشید.

۶. بهبود تراکنش ها به لطف ویدیو 

آمارها نشان می‌دهد که یک وب‌سایت فاقد محتوای ویدیویی دارای میانگین نرخ تبدیل (conversion rate) حدود 1 تا 2 درصد است، اما با نمایش یک ویدیوی جذاب در داخل وب‌سایت، سازمان‌ها شاهد رشد نتایج تا 80 درصد بوده‌اند. تصور کنید که این چطور در کمک‌های مالی تبلور پیدا می‌کند و ما را به سمت نکته شماره 7 رهنمون می‌سازد.

۷. مشاهده بازگشت سرمایه

همه با اصطلاح بازگشت سرمایه آشنا هستیم و مسلماً آن یکی از دغدغه‌های اصلی خیریه‌ها هنگام تصمیم‌گیری در مورد فعالیت‌های ارتباطی‌شان است.
بله، یک انیمیشن با کیفیت خوب به بودجه معقولی نیاز دارد، اما ما بیش از ده سال است که انیمیشن‌هایی را برای بخش خیریه تولید می‌کنیم و مشتریان به ما می‌گویند که بیشترین بازگشت سرمایه را دارند، پولی که به درستی خرج شده است. فراموش نکنید انیمیشن‌ها ساده‌تر و ارزان‌تر از فیلم‌ها هستند و برای تولید آنها نیازی به خدمه فیلم‌برداری و هزینه‌های لوکیشن نیست.

فیلم کوتاه؛ راهی موثر برای تبلیغ فعالیتهای نیکوکاری

۸. تاثیر بیشتر در شبکه‌های اجتماعی 

برکسی پوشیده نیست که غول‌های شبکه اجتماعی شامل فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر اهمیت زیادی را برای محتوای ویدیویی قائل هستند.

اگر انیمیشن سرگرم‌کننده و جذاب بوده و بحث و گفتگویی را به راه بیاندازد، کاربران آن را به اشتراک خواهند گذاشت. با وجود 1.6 میلیارد کاربر فیس‌بوک در سراسر جهان، فرصت بزرگی پیش روی سازمان وجود دارد تا صرفاً با ایجاد محتوای عالی در مرکز بحث و گفتگو قرار گیرد.

۹. افزایش نرخ پاسخ به بازاریابی ایمیلی 

ایمیل مارکتینگ (بازاریابی ایمیلی) یک ابزار ارتباطی قدرتمند است، اما در عین حال دستیابی به نرخ‌ بالای باز کردن ایمیل‌های تبلیغاتی بسیار دشوار تلقی می‌شود.
اعلام وجود انیمیشن در ایمیل به گیرندگان با افزودن ساده واژه «انیمیشن» در خط موضوع آن می‌تواند نرخ باز شدن ایمیل را افزایش دهد. به همین ترتیب قرار دادن یک تصویر قابل کلیک در متن اصلی ایمیل نیز می‌تواند بر تعداد کلیک‌ها تأثیر بگذارد.

۱۰. مشاهده ویدیو حین حرکت

در دنیایی زندگی می‌کنیم که افراد بسیاری از وظایف روزانه‌ خود همچون دیدن اخبار، ارتباط با یکدیگر، خرید و...  را با دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌دهند. اما کاری که مردم کمتر انجام می‌دهند، خواندن متون است.

در مقابل تحقیقات نشان می‌دهد که حدود 33 درصد از دارندگان تبلت روزانه حدود یک ساعت ویدیو تماشا می‌کنند، در حالی که 28 درصد از کاربران گوشی‌های هوشمند نیز حداقل یک بار در روز ویدیویی را تماشا می‌کنند و این آمار به ویژه در بین مخاطبان جوان‌تر رو به افزایش است.
ویدیو با نمایشگرهای کوچک انطباق کامل دارد و فرصت‌هایی خوبی را پیش روی سازمان خیریه قرار می‌دهد تا پیام‌های انیمیشنی و متحرک خود را به دیگران منتقل کند.

منبع: وبسایت avstudios