در حال حاضر موسسات خیریه از ویدیوها استفاده می‌کنند، اما حالا فرصت مناسبی است تا سود و منفعت خود را از این طریق به حداکثر برسانید. اکنون به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید با بهترین استفاده از ویدیوها، بیشترین بازدهی را به‌دست آورید. خیریه‌ها نیز می‌توانند با ایجاد محتوای مناسب و به موقع، از ویدیوها به نحو احسن بهره ببرند و به بهترین نتیجه دست پیدا کنند.

بهره‌برداری از ویدیوها در مراحل مختلف، می‌تواند به کمپین شما کمک کند تا بهترین نتیجه را به‌دست آورید. به‌اصطلاح، با استفاده از ویدیوها در زمان‌های مختلف، کمپین شما قوی‌تر و موفق‌تر خواهد بود.

راهکارهای اساسی برای کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محتوای ویدیویی در خیریه ها

در این راهنما، شرکت‌های Bold Content Videoو Empower Agency با هم مشورت می‌کنند و چند نکته برای کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محتوای ویدیویی شما را ارائه می‌دهند تا مطمئن شوید که ویدیوهای شما به خوبی عمل می‌کند.

چگونگی تولید محتوای ویدیویی مفید و ارزشمند

شرکت‌های Bold Content و Empower با هم تجربیات خود را به اشتراک می‌گذارند تا به خیریه‌ها کمک کنند تا محتوای مناسب را در زمان مناسب تولید کنند.

تولید محتوای تکراری، هزینه‌بر و زمان‌بر است و ممکن است نتایج منفی داشته باشد. با منابع محدود، باید محتوای مناسب و تأثیرگذاری تولید کنید. جلوگیری از هدر رفتن زمان و هزینه‌ها از طریق تولید محتوای متناسب و ارزشمند می‌تواند کمک کننده باشد.

هدف اصلی این است که بتوانید محتوایی ایجاد کنید که در مراحل مختلف، بر مخاطبان هدف شما تاثیرگذاری داشته باشد. هر چقدر محتوا شما بیشتر با وضعیت اهداکنندگان در چرخهٔ عمرشان مرتبط باشد، احتمال موفقیت آن بیشتر خواهد بود. در این راهنما، بهترین نوع محتوای ویدیویی را شرح خواهیم داد، تا از ایجاد محتوا بهترین بازدهی را بدست آورید.

استفاده از چرخهٔ عمر اهداکننده

در سراسر جهان، بازاریابان به روش‌های مختلف به مفهوم چرخه فروش نگاه می‌کنند، که در مسائل غیر سودآور به آن "مخروط فرهنگی" هم می‌گویند. اما اصول این مفهوم تقریباً یکسان است. در استراتژی بازاریابی ویدیویی، از این اصول پایه‌ای استفاده می‌کنیم.

در حوزه خیریه‌، ما این را "چرخهٔ عمر اهداکننده" می‌نامیم. این چرخه عملاً ادامه‌دهنده چارچوب AIDA است که شامل مراحل آگاهی، علاقه، خواسته و اقدام است، اما با تمرکز بیشتر بر اهداف بلند مدتی که بسیاری از خیریه‌ها دارند، مثل (اهداکنندگی منظم، میراث و هدیه‌دهی) چرخهٔ عمر اهداکننده ابزار مهمی است که نقاط ارتباطی کلیدی خیریه با اهداکنندگان را شناسایی کند. با این نقاط می‌توانید محتوای خود را به بهترین‌ روش تولید کنید. ا

گر هر قطعه محتوایی که تولید می‌کنید به یک مرحله از این چرخه مرتبط باشد، مطمئن می‌شوید که همه محتوا و بازاریابی ویدیویی شما به مخاطبان هدف و رابطه‌شان با خیریه مرتبط است و به کمک تبدیل اهداکنندگان پتانسیل به حامیان بلندمدت کمک می‌کند.

شش مرحله از چرخهٔ عمر اهداکننده

ما چرخهٔ عمر اهداکننده را به شش مرحله تقسیم کرده‌ایم که همهٔ نقاط ارتباط مهم یک خیریه با اهداکننده‌ها در طول عمر آن‌ها را پوشش می‌دهد.

  1. آگاهی
  2. علاقه
  3. تفکر کردن
  4. تغییر
  5. حفظ و نگهداری
  6. وفاداری

تولید محتوا در هر یک از این مراحل چرخه، به بهبود تجربهٔ مشتری کمک می‌کند و باعث افزایش بازدهی سرمایه گذاری می‌شود. به این دلیل است که محتوای شما بر اساس نیازها و علاقه‌های خاص آنها در بخش‌های مختلف طراحی می‌شود. اگر پرسش‌هایشان پاسخ داده شود و نیازهایشان برطرف شود، به مرحلهٔ بعدی چرخه پیش خواهند رفت. 

فرض کنید که شما همین حالا درباره یک خیریه مطلع شده‌اید، احتمالاً نمی‌خواهید همین حالا درباره هدیه‌دهی میراث بشنوید! مطمئن می‌شویم که این اهداکننده تنها به محتوایی که برای مرحلهٔ آگاهی طراحی شده، دسترسی داشته باشد که او را با خیریه و ماموریت آن آشنا کند.

استفاده از استراتژی محتوا

  • استراتژی چادر

استراتژی بازاریابی محتوا باید با یک هدف مشترک همگام شود. بازاریابی محتوا شامل همه چیز مانند: وبلاگ، خبرنامه ایمیلی، متن نوشتاری، اطلاعات گرافیکی و ویدیو می‌باشد. مهم است که همه اجزای محتوا با هم کار کنند تا پیام شما منتقل شود.

ما دوست داریم ایده‌ی یک استراتژی بازاریابی محتوا را مثل یک چادر در نظر بگیریم. برای هر قطعه مهم محتوا که تولید می‌کنید (قسمت اصلی چادر) شما از محتواهای کوتاه (مانند وبلاگ) به عنوان "چوب‌های چادر" استفاده می‌کنید تا مخاطبان را از منابع دیگر به محتوای اصلی خود هدایت کنید.

برای مطالعه:

تبلیغات آنلاین و انیمیشن؛ بهترین ترکیب بازاریابی

این اصل چادر و چوب‌ها روشی موثر برای اطمینان از کارآمد بودن استراتژی بازاریابی شما است. ما این را "محتوای حلقه" می‌نامیم، زیرا این محتوا همچون حلقه‌ایی اطراف محتوای اصلی شما، که زمان و پول زیادی برای آن سرمایه‌گذاری کرده‌اید - مانند ویدیو تبلیغاتی، قرار دارد.

خیریه‌ها می‌توانند با شرکت‌هایی مانند نیکسو همکاری کنند تا استراتژی بازاریابی محتوا را برنامه‌ریزی و مدیریت کنند. این شامل اطمینان حاصل کردن از تناسب هر جنبه از بازاریابی محتوا با کمپین شما است. اگر برای وقت دارید، شرکت‌ها می‌توانند در تولید محتوای شما همکاری کنند - که شما را از کارهای مختلف آزاد می‌کند. این راهنما شما را به سوی شش "چادر" کلیدی راهنمایی خواهد کرد که فکر می‌کنیم خیریه‌ی شما از آن بهره‌مند می‌شود.

ایجاد محتوای ویدیویی در طول مسیر مخاطبان

کلید موفقیت یک کمپین موثر، تطبیق محتوای ویدیویی با موقعیت مخاطبان در ارتباط با خیریه‌ی شما است. هر چه محتوا ویدیویی شما مرتبط‌تر باشد، تأثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود. بنابراین، راهنمایی مفیدی برای ایجاد ویدیوها، استفاده از شش مرحله‌ای تقسیم‌بندی مخاطبان است که به رشد بلندمدت شما کمک می‌کند.

بیایید به چرخه عمر سرمایه‌گذاران خود نگاه کنیم و بررسی کنیم که در هر زمان از چه نوع ویدیو باید استفاده کنیم و چه محتوای اصلی می‌توانیم تولید کنیم تا این چرخه را پشتیبانی کنیم. در این نمودار، همچنین پیشنهاد می‌دهیم چگونه بودجه بازاریابی ویدیویی شما تقسیم شود تا اطمینان حاصل شود که در نقاط تماس مناسب سرمایه‌گذاری می‌کنید.

مرحله آگاهی یک سرمایه‌گذار احتمالی درباره خیریه

1. آگاهی

آگاهی، مرحله کشف است که در آن یک سرمایه‌گذار احتمالی درباره خیریه و فعالیت‌های شما آگاهی کسب می‌کند. اینجاست که یک ویدیو مناسب می‌تواند بیشترین تاثیر را داشته باشد.ویدیوها باید معرفی خلاقانه‌ از ماموریت خیریه باشند. آنها را کوتاه (حدود 30 تا 45 ثانیه) نگه دارید و سعی کنید ویدیوها جذاب و مفرح باشند.

در تخصیص بودجه: این مرحله باید بخش اعظمی از بودجه شما را تشکیل دهد (ما توصیه می‌کنیم 50% از بودجه بازاریابی ویدیویی‌تان را به این مرحله اختصاص دهید) بنابراین بهتر است در تولید یک ویدیو با کیفیت بالا سرمایه‌گذاری کنید که می‌تواند به عنوان محتوای دائمی بر روی وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات در فیسبوک، اینستاگرام و یوتیوب مورد استفاده قرار گیرد. 

این ممکن است برای اولین بار باشد که یک سرمایه‌گذار احتمالی با برند شما در ارتباط است، بنابراین باید انطباقی مثبت ایجاد کنید. اختصاص بودجه کافی برای تولید ویدیوی با کیفیت، تاثیر مثبتی خواهد داشت. ساختن محتوایی که به لحاظ هیجان‌انگیزی یا سرگرم‌کننده با مخاطب ارتباط برقرار کند، راه خوبی برای جلب توجه آنها به مراحل بعدی چرخه سرمایه‌گذاری است.

  • ایده‌های محتوای حلقه: آگهی‌های چاپی، ارسال‌های پستی
  • کانال‌های انتشار: صفحه اصلی وب‌سایت، تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی پرداختی، شبکه‌های اجتماعی مخفی.

2. علاقه

با جلب علاقه مخاطبان، احتمالاً آنها شروع به تحقیق درباره خیریه‌ی شما خواهند کرد. وقتی علاقه مخاطبان را جلب کردید، احتمالاً آنها شروع به تحقیق درباره خیریه‌ی شما خواهند کرد. ممکن است چندین مقاله را در وب‌سایت شما مطالعه کنند و نتایج کار شما بر جامعهمشاهده کنند.

تولید محتوا در این مرحله از چرخه عمر مشتری، به معنای پاسخ‌دهی به سوالات سرمایه‌گذاران است. این محتوا می‌تواند شامل ویدیوی درباره ما، ویدیوی پرسش‌های متداول (FAQ)، ویدیوی تاریخچه خیریه یا انیمیشن‌های توضیحی باشد.

این ویدیوها می‌توانند تا 2 دقیقه طولانی باشند، تا مخاطبان را با تأثیر خیریه‌ی خود و ارزش‌های اصلی آن آشنا کنید.

  • تخصیص بودجه: ما پیشنهاد می‌دهیم که 25% از بودجه خود را در این مرحله استفاده کنید. شما می‌توانید با استفاده از گرافیک حرکتی و انیمیشن، هزینه‌ها را کاهش داده و کیفیت را به حداکثر برسانید، به این ترتیب نیازی به هزینه‌های گران‌قیمت تصویربرداری و بازیگری نخواهد بود.
  • محتوای حلقه: گزارش‌های تأثیر، مقالات تحقیقی، نوشته‌های وبلاگ، آمار، صفحه درباره ما و صفحه تاریخچه خیریه.
  • کانال‌های انتشار: وب‌سایت

مرحله‌ی تفکر با هدف تشویق سرمایه‌گذاران احتمالی خیریه

3. تفکر کردن

مرحله‌ی تفکر با هدف تشویق سرمایه‌گذاران احتمالی شما به ارتباط با خیریه‌ی شما طراحی شده است. ارتباط و ارتباط‌آمیزی ممکن است از طریق دنبال کردن خیریه‌ی شما در شبکه‌های اجتماعی، لایک، نظر دادن و به اشتراک گذاری پست‌ها باشد؛ شرکت در رویدادها و گوش دادن به پادکست‌ها.

در اینجا، ویدیوهای داستان‌های واقعی می‌توانند مخاطبان را به فکر کمک به افراد خیریه‌ی شما بیاندازند. تولید ویدیوهای مطالعه موردی که افراد واقعی را نشان می‌دهند و تأثیری که شما دارید، می‌تواند باعث ارتباط بیشتر مخاطبان با خیریه‌ی شما شود.

داستان‌های مرتبط با انسان‌هایی که برایتان مفیدند را بیان کنید، به جای ارائه فقط اطلاعات و آمار (که ممکن است در مراحل بعدی مطرح شوند). ویدیوها می‌توانند تا 3 دقیقه طولانی باشند، با شرط ایجاد نسخه‌های کوتاه‌تر برای به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی.

  • تخصیص بودجه: برای ویدیوهای مطالعه موردی، نیاز به هزینه زیادی ندارید. فقط 5٪ از بودجه بازاریابی ویدیویی را به این مرحله اختصاص دهید، زیرا مخاطبان را به ارتباط با خیریه‌ی شما در سطح عاطفی تشویق می‌کنید. این ویدیوها می‌توانند به سادگی با مصاحبه‌های ساده، زیرنویس و چند گرافیک حرکتی تهیه شوند تا هزینه کم و بازدهی بالایی داشته باشند.
  • محتوای حلقه: پادکست‌ها، مقالات مجلات / روابط عمومی، تأثیرگذاران، ولاگ کانال یوتیوب، نوشته‌های وبلاگ.
  • کانال‌های انتشار: صفحات ویژه مخصوص، شبکه‌های اجتماعی، ویمیو و یوتیوب.

تغییر؛ مرحله‌ای بحرانی در تبدیل مشتریان احتمالی و حامیان خیریه

4. تغییر

مرحله‌ای بحرانی که مشتریان احتمالی شما برای اولین بار به حامیان خیریه تبدیل می‌شوند. گاهی کمک مالی می‌تواند به سادگی ارسال پیامک یا شرکت در یک رویداد جمع‌آوری مددکاری باشد، اما برخی مخاطبان نیاز به محتوای اضافی دارند تا آن‌ها را به انجام این عمل تشویق کند.

زمانی که از مخاطبان خواسته می‌شود که کمک مالی کنند، فراخوان اقدام یک چالش نادر در دنیای ویدیوهای آنلاین است. شما از آن‌ها خواسته‌اید که پولشان را اهدا کنند، اما در عوض هیچ محصول یا خدمتی دریافت نکنند. برای اینکه کسی عادات هزینه‌ای خود را تغییر دهد، نیاز دارید توی یه سفر همراهش باشید تا او را به سمت تغییر هدایت کنید. 

این سفر می‌تواند داستان یک شخصی باشد که توسط خیریه‌ی شما به آن کمک شده. اگه قبلاً مخاطبان را با محتواهایی که ساخته‌اید، در این سفر همراه کردید، آخرین قطعه محتوا می‌تواند به سادگی یه مثال از اثبات اجتماعی باشد. مانند: توصیه‌نامه از یه حامی که بیان کند: چرا کمک به خیریه شما برایش مهم است و یا چطور اهدای کمک به خیریه به اون حس خوبی می‌دهد.

برای گرفتن نظر یک حامی فعلی، از او بپرسید که چرا به خیریه کمک می‌کند، به چه افرادی کمک می‌کند و با کمک‌های مالی به خیریه‌ی شما چطور به افراد نیازمند کمک می‌کند. شنیدن یک پیام کوتاه از یک شخص دیگر که تصمیم به کمک مالی کرده است، اغلب کافی است تا یک بیننده‌ی بی‌تفاوت را ترغیب به اقدام کند. 10٪ از بودجه خود را به این مرحله اختصاص دهید. هدف این مرحله اطمینان‌بخشی نسبت به پیام‌هایی است که قبلاً دیده‌اند. اینکار شرایط را برای کمک مالی ایجاد می‌کند.

  • محتوای حلقه: مطالعات موردی نوشتاری در وب‌سایت، مصاحبه‌ها، سخنرانی‌های فیلمبرداری شده از رویدادها.
  • کانال‌های انتشار: یوتیوب، ویمیو، فیسبوک، خبرنامه.

حفظ و نگه‌داری از افراد خیر

5. حفظ و نگهداری

این مرحله به نگه‌داری از افراد خیر می‌پردازد. بعد از اینکه مخاطبان به حامیان تبدیل شدند، حالا هدف این است که آن‌ها را تشویق کنیم تا به عنوان حامیان منظم و پایدار به خیریه‌ی ما کمک کنند. یکی از بهترین راه‌ها برای تبدیل حامیان یکباره به حامیان مکرر، روایت یک داستان است. تحریک احساسات، توانایی تغییر دیدگاه‌ها را دارد. روایت داستان‌های الهام‌بخش یا غم‌انگیز و انسان‌محور جزء حیاتی از تبدیل حامیان یکباره به حامیان مکرر است.

پس، یک داستان انسانی روایت کنید. مدت ویدیو را زیر 2 دقیقه نگه دارید، اما اطمینان حاصل کنید که احساسات مخاطبان برانگیخته شده باشد. داستان‌هایی از نیازمندانی که عضو خیریه‌ی شما هستند، روایت کنید که می‌تواند مخاطبان را سرگرم کند، احساساتشان را تحریک کند و احساس همدردی ایجاد کند.

در این مرحله، اتفاقات بزرگی می‌افتد که می‌تواند به تبدیل مخاطبان به حامیان مکرر انجام شود. مثلاً مخاطبان ممکن است در رویدادهایی مانند ماراتن‌ها به نفع خیریه‌ی شما شرکت کنند. یا احتمالاً با کمک‌های مالی ساده مثل اهدای تولد در فیسبوک یا برگزاری جشنواره‌های فروش کیک و صبحانه، در ارتقای اهداف خیریه‌تان نقش مهمی ایفا کنند. 

همچنین، بعضی از مخاطبان ممکن است کمک‌های مالی منظمی انجام دهند  و به خبرنامه و کانال یوتیوب خیریه‌ی شما عضو شوند. این دستاوردها نشان‌دهنده تعهد و ارتقاء نسبت به مراحل قبلی است.

مرحله نگه‌داری در واقع به ترغیب مخاطبان به اقدام می‌پردازد. هدف اصلی این مرحله، ایجاد احساس همدردی و مفید بودن در مخاطبان است. در واقع در این مرحله شما به مخاطبان نشان می‌دهید که: اقدامات آن‌ها می‌تواند تغییرات معناداری به همراه داشته باشد.

در این مرحله، بهتر است ویدیوهایی جذاب با داستان‌های تاثیر گذار ایجاد کنید. ویدیو هایی با موضوع "تاثیر بزرگ خیریه‌" باعث جذب مخاطبان به کارهای خیریه‌ می‌شود. در واقع این ویدیوها به مخاطبان این احساس را می‌دهند که اگر به خیریه شما کمک کنند جزوی از این  داستان بزرگ هستند. 

این ویدیوها می‌توانند حداکثر یک دقیقه زمان داشته باشند و درباره نتایج اجتماعی مثبت و تاثیر آن بر افراد نیازمند اطلاعاتی ارائه دهد. این ویدیوها به مخاطبان احساس همبستگی و ارتباط مستقیم با خیریه‌ی شما ایجاد می‌کند.

  • تخصیص بودجه: نیازی به مقدار زیادی زمان، انرژی یا هزینه ندارید. از محتوای تولید شده توسط کاربران (UGC) استفاده کنید؛ ویدیوهای مشتریان در حال جمع‌آوری کمک‌های مالی، عکس‌ها و فیلم‌های پشت صحنه را به اشتراک بگذارید. حدود 5% از بودجه‌ی خود را برای ویرایش ویدیو اختصاص دهید تا آن را پویا و حرفه‌ای بنظر برسد.
  • محتوای حلقه: به اشتراک گذاری داستان‌ها در رسانه‌های اجتماعی، تبلیغات رویدادهای خیریه، خبرنامه.
  • کانال‌های انتشار: یوتیوب، اینستاگرام، ویمیو، خبرنامه.

6. وفاداری

و در نهایت، به مرحله وفاداری می‌رسیم - جایی که با حامیان بلندمدت در ارتباط هستید. در این مرحله، حامیان شما به طور منظم محتوای شما را به اشتراک می‌گذارند. همچنین ممکن است به صورت داوطلبی در رویدادها، رسانه‌های اجتماعی و .. به عنوان نماینده‌ی خیریه‌ی شما فعالیت کنند.

در این مرحله، ممکن است بخواهید به ساخت ویدیوهایی درباره‌ی وصیت‌نامه اهمیت بدهید که برای اهدای اموال به خیریه‌ پس از مرگ طراحی شده‌ است. این ویدیوها باید دارای یک فراخوان ویژه باشند که درباره تاثیر مثبت اهدای اموال پس از مرگ به خیریه اطلاعاتی ارائه کند.

این کمپین برای حامیان دائمی خیریه طراحی شده است و باید در پیام‌دهی سیاست‌های لازم رعایت شود. ما پیشنهاد می‌دهیم که ویدیوهای وصیت‌نامه حدود ۹۰ ثانیه باشند و به طور اصولی از طریق پیام‌رسان‌های مستقیم به مشتریان ارسال شوند، به جای اینکه در وب‌سایت یا رسانه‌های اجتماعی قرار داده شوند.

شما تنها ۵٪ از بودجه‌ی خود را برای محتوای ویدیویی باقی دارید. این به دلیل هدف‌گذاری برای یک جمعیت کوچک و خاص است که نیازمند بودجه محدودی است.

  • محتوای حلقه: خبرنامه، ارسال ایمیل و ارسال مستقیم ایمیل.
  • کانال‌های انتشار: ارسال مستقیم نامه و صفحات ویژه.

بعضی اوقات خیریه‌ها از ویدیوها برای ارتباط مستقیم و کمک به افراد استفاده می‌کنند.

خیریه‌ها می‌توانند با ویدیوهایی که بر نیازمندان تمرکز دارد، بودجه‌ی تولید ویدیو را از طریق حمایت مالی شرکت‌ها جمع‌آوری کنند. با داشتن یک پیشنهاد جذاب برای ویدیویی که به کمک آنها تولید می‌شود، می‌توانید از کمک آن‌ها بهرمند شوید. برای مثال: به تیم بازاریابی یک برند بگویید: اگر برای ساخت این ویدیو کمک مالی کنید لوگوی شما در ویدئو درج خواهد شد. با ارائه این پیشنهاد احتمالا با درخواست شما موافقت خواهد شد.

پاسخ به سوالاتمخاطبان

هر مرحله از چرخه مخاطبان واقعاً درباره پاسخ دادن به سوالات آن‌ها است. به عنوان مثال:

  • آگاهی. شما چه کسی هستید؟
  • علاقه. شما چه کار می‌کنید؟
  • تفکر کردن. شما چه تفاوتی ایجاد می‌کنید؟
  • تغییر. چگونه کار شما زندگی افراد را تغییر می‌دهد؟
  • حفظ و نگهداری. کمک‌های من به کجا می‌رود؟
  • وفاداری. آیا به عنوان یک حامی ارزشمند تلقی می‌شوم؟

اگر به تمام سوالات ممکنی که یک حامی می‌تواند بپرسد در محتواهای بازاریابی شما پاسخ داده شود، اعتماد به برند شما افزایش می‌یابد و در نهایت به وفاداری به برند منجر می‌شود. حمایت مداوم از خیریه به دلیل پیدا کردن یک علت قابل اعتماد و حمایت از مسئله‌ای مهم اتفاق می‌افتد. شفافیت کمک می‌کند تا ارتباط خوبی با حامیان برقرار کرده و حمایت‌شان را جلب کنید.

نکته:

لیستی از هر سوالی که یک حامی یا حامی بالقوه تاکنون پرسیده است، بسازید. آیا این سوالات را در بازاریابی خود پاسخ می‌دهید؟ اگر نه، آیا می‌توانید آنها را در پست‌های وبلاگ، صفحات FAQ یا محتوای ویدیویی بررسی کنید؟
هر چه اطلاعات بیشتری به حامیان خود درباره اهمیت موضوعات ارائه دهید، بهتر می‌توانید حامی‌های احتمالی را به حامیان دائمی تبدیل کنید.

بیشتر بخوانید:

پنج روش بازاریابی ترند برای خیریه‌ها در سال 2023

با ارائه برنامه برای ویدیوهایی که می‌خواهید تولید کنید، باید بهترین روش انتشار را مشخص کنید. در ادامه، به جزئیات بیشتری در مورد روش‌های ممکن برای انتشار محتوای ویدیویی شما در هر مرحله از مسیر مخاطبان می‌پردازیم.

بازگشت سرمایه حداکثری

ما می‌دانیم که تولید محتوای ویدیویی ممکن است هزینه‌بر باشد. به همین دلیل، برخی از نکات برتر برای تولید محتوای ویدیویی با کیفیت بالا و هزینه کم را به اشتراک می‌گذاریم.

  • استفاده مجدد از محتوا

یک روش عالی برای صرفه‌جویی در زمان و پول، استفاده مجدد از محتوای ویدیویی قدیمی است. با بازنویسی و تطبیق ویدیوهای موجود به فرمت‌ها و پلتفرم‌های مختلف، می‌توانید مخاطبان خود را به شکل‌ها یا بر روی پلتفرم‌های مختلف مجدداً جذب کنید.

برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه، به فیلم‌ها و محتوایی که قبلاً استفاده نشده‌اند نگاه کنید، همچنین به موادی که در ویدیوها به نمایش گذاشته شده‌اند. احتمالاً فوتاژ‌های زیادی از روز فیلم‌برداری و شاید حتی فیلم‌های پشت صحنه وجود دارد که می‌تواند به عنوان بخش‌های مختلفی از ویدیوهای جدید، محتواهای مکمل یا برای استفاده در رسانه‌های اجتماعی مورد استفاده قرار بگیرد.

  • فوتاژ فرعی چیست؟

بی-رول یک اصطلاح خاص در صنعت فیلمبرداری است که به فوتاژ اضافی به جز فیلم اصلی اشاره دارد. این فوتاژها شامل صحنه‌های محیط کلی مکان، رویداد، عناصر خاصی از گفته‌های افراد مصاحبه‌شونده و تعیین محیط وضعیت ویدیو می‌شود. این فوتاژها به ویرایشگر اجازه می‌دهند در هنگام ویرایش ویدیو از آنها استفاده کند.

  • از انیمیشن و گرافیک حرکتی استفاده کنید

اضافه کردن انیمیشن و گرافیک حرکتی به محتوای زنده، روشی به صرفه برای افزودن جلوه‌های بصری به ویدیو است. این کار بدون نیاز به ضبط فوتاژ بی-رول یا استفاده از فوتاژ‌های گروهی و گران قیمت انجام می‌شود.

گرافیک حرکتی به ویدیو کیفیت و پویایی اضافه می‌کند و به عنوان یک جزء متفاوت و جذاب در ویدیوها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تایپوگرافی حرکتی همچنین برای افزودن انرژی و جلب توجه بیننده‌ها به برند خیریه‌ی شما به کار می‌رود.

  • دریافت حمایت مالی

برندها عاشق تبلیغات از طریق ویدیو هستند، پس اگر می‌توانید یک برند را متقاعد کنید که داستانی که خیریه‌ی شما می‌خواهد تعریف کند را حمایت کند، هر دو طرف بهره‌مند می‌شوید. همکاری با شما می‌تواند برای برندها ارزشمند باشد، بنابراین جرأت کنید و از آنها بودجه‌ای مناسب بخواهید تا بهترین داستان را برای خیریه‌ی خود تعریف کنید. البته حتماً فقط با برندهایی همکاری کنید که ارزش‌ها و اهداف شما را به اشتراک می‌گذارند. وقتی هماهنگی مناسبی وجود داشته باشد، این می‌تواند به روایت‌های قدرتمند کمک کند.

  • استفاده از ویدیو در صفحات نمایش محصول یا خدمت (لندینگ پیج‌ها)

استفاده از ویدیو در تمام صفحاتی که مشتریان با آن‌ها تعامل دارند، به بهبود نمایش سایت در نتایج موتورهای جستجو (SERPs) کمک می‌کند زیرا ویدیو بسیار مفید برای بهبود بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) است.

ویدیو کاربران را به مدت بیشتری به پلتفرم شما جذب می‌کند و باعث افزایش نرخ تبدیل تا 80% می‌شود (Invisia Technologies). بنابراین، ارائه محتوای ویدیویی با کیفیت بالا در وب‌سایت شما یک راه آسان برای تشویق مشتریان بالقوه به ارتباط با برند شما، آشنایی با محصولات شما و کمک به ترغیب به فروش محسوب می‌شود.

بهینه‌سازی SEO برای ویدیو به اندازه محتوای بازاریابی دیگر نیز اهمیت دارد، لذا مطمئن شوید عنوان، توضیحات و برچسب‌های ویدیو به درستی برای کوئری‌های جستجوی مورد نظرتان بهینه‌سازی شده باشند.

سایت‌های مانند یوتیوب از زیرنویس‌های بسته (CC) استفاده می‌کنند تا بهترین درک از متن و محتوای ویدیوها داشته باشند و به بهبود رتبه‌بندی SEO کمک کنند. بنابراین، اگر امکان دارد، خوب است زیرنویس‌های خودکار را دستی بررسی کرده و به‌روزرسانی کنید تا به دقت متن محتوا ویدیو را ترجمه کند.

به‌طور روزافزون کاربران رسانه‌های اجتماعی ویدیوها را بدون صدا تماشا می‌کنند، بنابراین این یک دلیل کلیدی برای اطمینان حاصل کردن از اینکه ویدیوهای شما زیرنویس داشته باشند تا از ارتباط پیام‌هایتان با مخاطبانتان عقب نیفتید.

کمک از با آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در جهت رشد خیریه

اگر زمان، منابع یا تخصص لازم برای رشد فعالیت‌های دیجیتالی خیریه خود را ندارید، درخواست کمک از یک آژانس دیجیتال مارکتینگ می‌تواند به شما کمک کند تا با چالش‌های رشدی که خیریه شما با آن روبرو است، مقابله کنید. به هر حال، باید آژانسی پیدا کنید که خیریه شما را درک کند، نیازهای حامیان شما را بشناسد و به هدف خاص شما توجه کند.

شما باید ارزش‌ها، باورها و اهداف مشترکی داشته باشید. حتی اگر برای مدت کوتاهی با یک آژانس قرارداد امضا می‌کنید، با یک دید بلندمدت وارد این شراکت شوید، زیرا این کار به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید آیا آژانس مناسبی انتخاب کردید یا خیر.

از اینکه یک آژانس با یک خیریه دیگر در همان حوزه همکاری کرده باشد، به تنهایی به معنای واجد شرایط بودن آن آژانس برای کار با خیریه شما نیست. اصلی‌ترین ملاک واجد شرایط بودن یک آژانس، داشتن تجربه موفق در کمک به شرکت‌ها در مواجهه با مشکلات و چالش‌ها است.
بهتر است از آژانس دیجیتال مارکتینگ، درخواست مطالعات موردی یا مراجعه به خیریه‌های مشابهی که با آنها همکاری کرده‌اند، بکنید تا اطمینان حاصل کنید که آیا این آژانس برای شما مناسب است یا خیر.

در کل، آنچه واقعاً باید بدانید این است که آیا آژانسی که با آن در حال مذاکره هستید، قادر به به دست آوردن نتایج مورد نیاز شما است یا خیر؟ آژانس ممکن است تجربه‌ای در بخش غیرانتفاعی داشته باشد، اما چگونه سابقه‌کاری دارد؟ آیا موفق به دست‌یابی به اهداف مشتریان خود شده است؟

  • گوگل ادز

برنامه Google Grants، امکانی فراهم می‌کند که موسسات خیریه و مردم نهاد، بتوانند با ارزش ۱۰,۰۰۰ دلار در ماه، تبلیغات خود را بر روی صفحات نتایج جستجوی گوگل به نمایش بگذارند و باعث ارتقای ماموریت خود و رشد سازمان‌های غیرانتفاعی شوند.

برنامه Google Grants به موسسات غیرانتفاعی امکان می‌دهد از AdWords بهره ببرند و با استفاده از یک استراتژی بازاریابی مناسب، به اهداف خود دست یابند. با Google Grants، شما می‌توانید دسترسی آنلاین خود را گسترش داده، بیشتر دیده شوید و مخاطبان زیادی جذب کنید. تمام این امکانات بدون هزینه اضافی به شما ارائه می‌شود.

می‌خواهید به برنامه گوگل گرنت ملحق شوید؟ جهت اطلاعات بیشتر به سایت google.com/grants مراجعه کنید.

آیا گرنت گوگل را برای خیریه خود دریافت کرده‌اید؟ در اینجا برخی از بهترین نکات ما برای بهره‌مندی حداکثری از Google Ads شما را معرفی می‌کنیم.

1. در ابتدا بر روی کمک‌های مالی تمرکز نکنید

کسی در ابتدا به دنبال حمایت مالی از یک خیریه نیست. حتی اگر کسی از طریق تبلیغات گوگل به وب‌سایت شما وارد شود، به طور فوری دکمه "کمک مالی" را نمی‌زند. معمولاً افراد برای یک مسئله یا علت جستجو می‌کنند. اگر با تبلیغات مردم نهاد خود توجه این افراد را جلب کنید، به مرور می‌توانید آنها را به کمک‌های مالی تشویق کنید.

2. هدف اولیه شما باید جذب حمایت‌کنندگان باشد

اغلب افراد در اولین باری که به وب‌سایت خیریه می‌آیند، ممکن است حاضر به اهدای کمک مالی نباشند. اما این به این معنی نیست که نباید از آن‌ها چیزی بخواهید. از بازدیدکنندگان خود خواهش کنید که در خبرنامه ایمیلی خیریه‌تان عضو شوند، صفحه فیس‌بوک گروه خیریه را "لایک" کنند، حساب توییتر خیریه‌تان را دنبال کنند و… .
پس از برقراری ارتباط با این حمایت‌کنندگان، درخواست حمایت مالی برای خیریه به طرز چشمگیری آسان‌تر خواهد بود. همچنین احتمال اهدای کمک مالی توسط آن‌ها در این زمان بسیار بیشتر است.

3. کلمات کلیدی محور اصلی شما باید باشند

ارتباط‌پذیری به میزان تطابق وب‌سایت شما با انتظارات بازدیدکننده‌ها مرتبط است. به عنوان مثال، اگر کسی به دنبال "خیریه‌ها" باشد، احتمالاً به دنبال تعریف این کلمه، تاریخچه خیریه‌ها یا شاید یک لیست دایرکتوری از گروه‌های خیریه است.
آنها به دنبال سازمان شما نیستند. همین موضوع می‌تواند برای کلمات عمومی دیگری مانند "کمک کردن"، "اهدای کمک مالی" و "داوطلبی" نیز صادق باشد. وقت خود و دلارهای گوگل اد گرنت را صرف کلمات کلیدی عمومی خیریه نکنید. هنگام انتخاب کلمات کلیدی، دقت کنید و کلمات دقیق‌تری انتخاب کنید.

4. هدف‌های خیریه‌تان را در مرکز تمرکز قرار دهید

هدف‌های خیریه‌تان چیست؟ 
قبل از راه‌اندازی اولین تبلیغ خیریه‌ای خود در گوگل، همه هدف‌های وب‌سایت خیریه‌تان را مورد بررسی قرار دهید و در صورت لزوم تغییرات لازم را ایجاد کنید. این هدف‌ها عبارتند از:
افزایش لیست ایمیل خیریه‌تان؛
تشویق مردم به دانلودبرگه اطلاعاتی؛
الهام بخشیدن به مردم برای پر کردن فرم آنلاین یا امضای درخواست؛
تولید کمک‌های آنلاین بیشتر ؛

بهترین خیریه‌ها و موسسات مردم نهاد، دقیقاً می‌دانند که هر تماس برای آن‌ها چه ارزشی دارد. یک روش ساده این است که تعداد آدرس‌های ایمیلی که خیریه‌تان در مدت زمان مشخصی دریافت می‌کند، تعداد کمک‌های مالی آنلاین که دریافت می‌کند و میانگین اندازه این کمک‌ها را رصد کنید. پیگیری این اعداد به شما کمک خواهد کرد تا بفهمید Google Ads چقدر به خیریه‌تان کمک کرده است.

انتخاب داستان مناسب برای روایت

برای بازاریابی خیریه، تمرکز بر سه رکن اصلی مهم است:

  • نشان دادن افراد واقعی
  • روایت داستان‌های واقعی
  • نشان دادن تاثیر عاطفی

تبلیغات جذاب دارد از تصاویر و پیام‌های کلیشه‌ای، سنتی و بیش از حد آرمانی دور می‌شود و به جای آن، بر تولید واکنش‌های عاطفی معتبر و اصیل تمرکز می‌کند.

بیایید برای مثال تغییرات آب و هوا را در نظر بگیریم که از صحنه‌های ذوب کوه‌های یخ به داستان‌های واقعی از افرادی که روزانه تحت تاثیر گرمای جهانی قرار دارند، در تغییر است.

دیدن اینکه یک کودک به دلیل کیفیت ضعیف هوا دچار مشکل در تنفس است، احساسات عمیق‌تری را به وجود می‌آورد نسبت به ارائه واقعیت‌ها و آمار. مهم است که داستان‌های مرتبط با انسان‌ها را بیان کنیم تا مسائل مهم را به نمایش بگذاریم.

هر چه محتوای ویدیویی شما بتواند تصویری از احساسات قابل شناسایی باشد، پیام شما بهتر منتقل خواهد شد.

بهترین بازگشت سرمایه را از محتوای ویدیویی بدست آورید

بهترین بازگشت سرمایه را از محتوای ویدیویی بدست آورید

اگر شما می‌خواهید بهترین بازگشت سرمایه را از محتوای ویدیویی خود به دست آورید، باید در طول مسیر مخاطبان خود، محتوای ویدیویی مناسب و جذاب ایجاد کنید. این کار می‌تواند فرصت‌های معناداری ایجاد کند تا با حامیان خیریه در نقاط کلیدی ارتباط برقرار کنید، که منجر به افزایش اهدا‌ها و ساخت احساس همدلی اجتماعی و ارتباط وفاداری با خیریه‌ شما شود. ارتباطات با کیفیت بالا، تعاملات مثبتی را ایجاد می‌کند و حامیان احساس ارزشمندی می‌کنند زیرا محتواها به‌طور ویژه برای نیازها و مورد علاقه‌های آن‌ها سفارشی شده است.

منبع: وبسایت empower.agency