در حال حاضر موسسات خیریه ایرانی، اهمیت چندانی برای حضور در فضای مجازی و تولیدمحتوا در شبکه‌های اجتماعی قائل نیستند، اما با توجه به این‌که روز‌به‌روز بر اهمیت فضای مجازی افزوده می‌شود و مخاطبین تلاش می‌کنند تا انواع نیازهای خود را از طریق چنین فضایی حل کنند، لذا لازم است تا خیریه‌ها و سمن‌ها حضور پررنگ‌تری در فضای مجازی داشته باشند.
در راستای این موضوع و حضور بیشتر موسسات خیریه در فضای مجازی، بهتر است با استدیو نیک‌سو و فعالیتهای این مجموعه حرفه‌ای، آشنا شوید. 

استودیو نیک‌سو

استودیو نیک‌سو در حال حاضر نخستین و تنها استودیو و شرکت تخصصی کشور در زمینه تولید آثار هنری و رسانه‌ای با محوریت نیکوکاری محسوب می‌شود. همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، باتوجه به حضور کمرنگ موسسات خیریه در فضای مجازی، استودیو نیک‌سو در اسفندماه سال 1400 کار جدی خود را با هدف پر کردن شکاف نبود رسانه‌های خیریه در فضای مجازی شروع کرد و از آن‌ زمان تا به امروز تلاش کرده است تا هرچه بیشتر شکاف گفته شده را پر کند و فرهنگ نیکوکاری را در میان مردم جا بیاندازد.

فعالیت‌های نیک‌سو

استودیو نیک‌سو در راستای ترویج و تعمیق نیکوکاری و پیشبرد اهداف مجموعه بزرگ خیرماندگار تلاش می‌کند تا انیمیشن، فیلم کوتاه، تیزر، موشن گرافیک و پادکست تولید کند. در ادامه به توضیح هر یک از محورهای عملکرد استودیو نیک‌سو می‌پردازیم.

پادکست نیک‌آوا

در چند سال اخیر، استفاده و تولید پادکست در کشور افزایش یافته است. مجموعه‌ها و مشاغل مختلفی تلاش می‌کنند تا درمورد موضوعات مختلف به تولید پادکست بپردازند؛ اما در این میان جای خالی تولیدکنندگان پادکست در زمینه خیریه احساس می‌شد. از آن‌جایی که پادکست این امکان را به شما می‌دهد تا به مطالب موردنظر در هر زمان و هر جایی دسترسی داشته باشید، استودیو نیک‌سو از این فرصت استفاده کرده و تلاش کرده است تا محتواهای متنوعی را تولید کند.

نام مجموعه تولید پادکست استودیو نیک‌سو، "پادکست نیک‌آوا" نام دارد. درواقع پادکست نیک‌آوا یکی از محصولات تولیدی و محتواهای تخصصی است که در مرکز نیکوکاری و کارهای عام المنفعه استودیو نیک‌سو تولید می‌شود.

نیک آوا کیست؟

 این مجله پادکست با هدف ترویج فرهنگ کار خیر، معرفی خیریه‌ها، افراد نیکوکار، موضوعات مرتبط با کارهای خیر و... کار خود را شروع کرد و در حال حاضر قصد دارد تا هرچه بیش‌تر و بهتر به این دست از موضوعات بپردازد. 

انیمیشن نیک‌سو

از زمان‌های بسیار دور بشر تلاش کرده است تا با تصویر با همنوعان خود ارتباط برقرار کند یا با کمک تصویر اطلاعات بسیار مهمی را به دیگران برساند. شاید جالب باشد بدانید زمانی‌که بشر نتوانسته بود تا خط را اختراع کند، کشیدن تصاویر تنها پل ارتباطی او با دیگران بود. حال در قرن 21 و رشد روزافزون تکنولوژی، همچنان تصاویر جزء بسیار مهمی در اطلاع رسانی و ارتباط محسوب می‌شوند.

انیمشن‌های تولید شده در استدیو نیکسو همچنین از آن‌جایی‌که انیمیشن برای اکثریت افراد قابل فهم است، ما در استودیو نیک‌سو تصمیم گرفتیم تا از انیمیشن برای پیشبرد اهداف خود در راستای نیکوکاری استفاده کنیم. درواقع با کمک انیمیشن می‌توانیم بسیاری از موضوعات مرتبط با خیریه و نیکوکاری را در ذهن مخاطب هدف خود پررنگ و پیام‌های موردنظر خودمان را به شکل ساده‌تری منتقل کنیم.

بسیاری از تولیدات استدیو نیک‌سو در جشنواره‌های داخلی حضور پررنگی داشته و حتی به طور اختصاصی در شبکه پویا نیز به نمایش درآمده‌اند.

فیلم کوتاه نیک‌سو

علاوه بر تولید انیمیشن و پادکست، ما نیاز به ابزار سومی داشتیم تا بتوانیم به صورت هرچه سریع‌تر و در مدت زمانی کمتر برخی از موضوعات خیریه را به مخاطب خود انتقال دهیم. 

تولیدات فیلم کوتاه استدیو نیک سو

به همین جهت استودیو نیک‌سو تلاش می‌کند تا با بهره گیری از عنصر فیلم کوتاه، موضوعاتی همچون امور خیریه، گسترش نیکوکاری، تشویق مردم به کارهای خیر و... بپردازد.

اهداف نیکسو

ممکن است از خود بپرسید که نیک‌سو با تولید کردن محتواهای مختلفی همچون پادکست، انیمیشن و فیلم کوتاه، درنظر دارد که به چه هدفی برسد؟
به طور کلی باید گفت که هدف از تولید محتواهای مختلف اعم از پادکست، انیمیشن و فیلم کوتاه در زمینه خیریه، افزایش هرچه بیش‌تر فرهنگ نیکوکاری و کارهای عام المنفعه در جامعه است. در واقع ما در نیک‌سو قصد داریم تا با تولیدات هنری و فرهنگی، آگاهی جامعه را افزایش دهیم تا افراد در کنار اهمیت دادن به مسائل مختلف در زندگی روزمره خود، نیم نگاهی به حال و احوال دیگران نیز داشته باشند.

تیم نیک‌سو 

استودیو نیک‌سو از افرادی بسیار پرانرژی، دلسوز و متخصص تشکیل شده است که هر یک به نوبه خود تلاش می‌کنند تا آثار باکیفیتی در زمینه نیکوکاری تولید شود. اعضای فعلی تیم نیک‌سو عبارتند از:

  1. مهدی توسلی: مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری
  2. علی طالقانی: مسئول استودیو نیک‌سو
  3. صادق حسینی: کارگردان و انیماتور
  4. انسیه افغان: کارشناس تولید محتوا و گوینده پادکست نیک‌آوا
  5. مجید غلامی: کارشناس تولید محتوا و گوینده پادکست نیک‌آوا
  6. فاطمه تاج مزینانی: کارشناس سوشال مدیا
  7. مهدی شاهپوری: طراح گرافیک

نگاهی به افتخارات مجموعه نیک‌سو

استودیو نیک‌سو تا به امروز فرصت حضور در جشنواره‌های مختلف داخلی را داشته است. از جمله افتخارات استودیو نیک‌سو می‌توانیم به نامزدی در بخش پویانمایی سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم‌های 100 ثانیه‌ای در سال 2023 اشاره کنیم.

همراهی با نیک‌سو

امید داریم تا با مطالعه این مقاله و آشنایی با مجموعه نیک‌سو و اهداف آن، علاقمند شده باشید تا ما را در مسیر ترویج فرهنگ نیکوکاری، یاری کنید.
برای همراهی هرچه بیشتر با استودیو نیک‌سو، کافیست پس از مشاهده آثار تولید شده در نیکسو، نظرات ارزشمند خود را برای ما بنویسید.