استودیو نیک‌سو در حال حاضر یکی از تولیدکنندگان بزرگ فیلم کوتاه و انیمیشن در حوزه خیریه و نیکوکاری شناخته می‌شود. این استودیو با هدف افزایش فرهنگ نیکوکاری و کار خیر در جامعه ایرانی کار خود را آغاز کرد.

در واقع تمامی آثار تولیدی این مجموعه (انیمیشن، فیلم کوتاه، تیزر، موشن گرافیک و...) با هدف افزایش فرهنگ کمک‌رسانی در جامعه ایرانی انجام می‌شود. در این مقاله از وبلاگ نیکسو قصد داریم تا نگاهی به تولیدات فیلم کوتاه نیک‌سو داشته باشیم.

لیست تولیدات فیلم‌ کوتاه نیک‌سو

استودیو نیک‌سو تا به امروز 4 فیلم کوتاه تولید کرده است که در ادامه به معرفی هر یک می‌پردازیم.

1. فیلم کوتاه اجرت

فیلم کوتاه اجرت با تهیه کنندگی بنیاد خیریه راهبری آلاء و نویسندگی و کارگردانی آقای "مهدی قربانی" تولید شده است.
در این فیلم کوتاه شاهد عمل خیری هستیم که بدون شک بر نگاه همه ما به زندگی و جهان اطراف خودمان اثر می‌گذارد.

فیلم کوتاه اجرت تولید استدیو نیکسو

فرد تعمیرکاری که خودش از زندگی متوسطی برخوردار است، هنگامی‌که متوجه می‌شود، صاحب خانه وضع مالی چندان خوبی ندارند و حتی نمی‌توانند از پس هزینه تعمیر کولر بربیایند، تصمیم می‌گیرد تا از اُجرت خود بگذرد. در واقع هدف این فیلم نشان دادن این نکته است که کمک کردن و کار خیر هرگز به اندازه و کمیت نیست، بلکه فعل و نحوه انجام آن بسیار مهم است.

2. فیلم کوتاه کودکان کارتونی

فیلم 4 دقیقه‌ای کودکان کارتونی یکی دیگر از تولیدات فیلم کوتاه نیک‌سو به کارگردانی "امیرمهدی قربانی" و تهیه‌کنندگی "بنیاد خیریه راهبری آلاء" است.
در این فیلم شما شاهد تعدادی کودک کار هستید که هر شب راس ساعت بخصوصی تصمیم می‌گیرند تا به مغازه لوازم خانگی در نزدیکی محل کار خود مراجعه کنند. 

فیلم کوتاه کودکان کارتونی تولید شده در استدیو نیکسوصاحب این فروشگاه از آن‌جایی‌که می‌داند همیشه این کودکان کار در ساعت مشخصی به این مکان می‌آیند، کارتون مشهور فوتبالیست‌ها را برای آن‌ها بر روی تلویزیون فروشگاه به نمایش می‌گذارد.
هدف این فیلم این است که به مخاطبین خود نشان دهد که گاهی انجام کوچک‌ترین و ساده‌ترین کارها می‌تواند کمک بزرگی به افراد نیازمند محسوب شود.

3. فیلم کوتاه ستاره

فیلم کوتاه "ستاره" به نویسندگی و کارگردانی "محمد صالح شاه آبادی" تولید شده است. در این فیلم بازیگرانی همچون هادی عبدالمالکی، محمدعلی صدیقی، امیرحسین قائمی و کامران مرادی به هنرنمایی پرداخته‌اند. داستان این فیلم تقابل میان آگاهی و ناآگاهی درمورد کار خیر را به تصویر می‌کشد. 

فیلم کوتاه "ستاره" از استدیو نیکسو

صاحب دکه‌ برای کمک رسانی به ضعفا و کودکان کار تصمیم گرفته است تا از ترفندی بسیار جالب استفاده کند تا آن‌ها متوجه کار خیر و عمل او نشوند. او به کودکان کار گفته است که شرکتی در داخل جعبه آبمیوه‌هایش ستاره شانس قرار داده و هنگامی‌که این ستاره در آبمیوه شما باشد، شما می‌توانید جایزه این شرکت را برنده شوید! تقابل تصمیم صاحب دکه و شاگرد ناآگاه او در این فیلم کوتاه آنقدر تاثیرگذار است که بدون شک ممکن است برای لحظاتی اشک از چشمانتان جاری شود.

4. فیلم کوتاه لایو

فیلم کوتاه "لایو" نیز از تولیدات نیک‌سو است که با داستانی‌که مطرح می‌کند بدون شک همه شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
این فیلم به نویسندگی و کارگردانی آقای "محمد صالح شاه آبادی" درمورد لایوهای بی‌سروته و شوآف‌های بیهوده لاکچری است. 

فیلم کوتاه "لایو" نیز از تولیدات نیک‌سو

پسر جوانی که بلاگر است در کنار خیابان در حال ضبط لایو از رستورانی در نزدیکی محل کار دوستش است که به ناگاه دزدی گوشی او را می‌زند! هنگامی‌که دزد با موتور به مکانیکی می‌رسد، تازه متوجه می‌شود که گوشی دزدی را خاموش نکرده و از آنموقع تا به الان لایو در حال پخش بوده است.
او تصمیم می‌گیرد تا ثانیه‌هایی با مخاطبین لایو و شاید دوستانش که در این لایو حضور دارند صحبت کند. او از دردهایی که در زندگی کشیده و شرایط سخت دخترش صحبت می‌کند که بدون شک این صحبت‌ها باعث می‌شوند تا برای لحظاتی درد و غمی سنگین را تجربه کنید. 

درواقع فیلم کوتاه لایو می‌خواهد به مخاطبین خود بیاموزد که در این شرایط بد اقتصادی، زندگی واقعی جای دیگری است نه در لایوها و شوآف‌های لاکچری اینستاگرامی؛ پس بهتر است تا با دقت بیشتری به جامعه و مردم نگاه کنیم.

نیک‌سو؛ همسو با کارنیک

بدون شک تلاش ما در مجموعه نیک‌سو از ابتدا تا به اکنون، این بوده که مخاطب ایرانی را با کار خیر و نیکوکاری بیشتر آشنا کنیم.
امیدواریم با تولیدات خود در زمینه فیلم کوتاه و انیمیشن توانسته باشیم تاثیری هرچند کوچک بر جامعه بگذاریم. 

دوست داریم در بخش کامنت‌ها، نظرات خود را درباره آثار ما بنویسید تا با بازخوردی که از نظرات شما می‌گیریم، بتوانیم آثار بهتری را در آینده تولید کنیم. 

برای آشنایی بیشتر با مجموعه نیک‌سو، اینجا کلیک کنید.