با هدف جمع آوری کمک مالی، جذب داوطلب و عضو جدید، کسب حمایت مالی از اسپانسرهای گوناگون یا حتی افزایش آگاهی افراد، خیریه‌ها می‌توانند به هر منظوری از ویدئو و کلیپ برای رساندن پیام‌ خود به گوش جامعه استفاده کنند.
اما با بودجه و منابع محدود، سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها چگونه می‌توانند ویدیویی بسازند که بیشترین تاثیر را بر روی مخاطب داشته باشد؟ با این مقاله از وبلاگ نیکسو همراه باشید.

7 نکته در ساخت ویدئوی خیریه با بیشترین تاثیرگذاری

در اینجا ۷ نکته مهم درباره ساخت ویدئو با بیشترین تاثیرگذاری و صرف کمترین بودجه، توضیح داده شده است:

۱. نهایت خلاقیت را به کار بگیرید ؛

اگر می‌خواهید ایده‌ها خلاقانه نابی به ذهنتان خطور کند، بهتر است ابتدا بررسی کنید و ببینید که سازمان‌های خیریه‌ دیگر چه می‌کنند. برای یافتن نمونه‌هایی از ویدئوهایی که دوست دارید، زمانی را به تحقیق در وب سایت‌های خیریه، کانال یوتیوب و سایر رسانه‌های اجتماعی آن‌ها اختصاص دهید. تیم تولید ویدیوی شما می‌تواند از آن ویدیوها ایده بگیرد تا بتواند آن چیزی که مدنظر شما و سازمان‌تان است را تولید کنید.

۲. ویدئوهای کوتاه بسازید؛

وقتی صحبت از ویدئوی آنلاین می‌شود، هر چه ویدئو کوتاه‌تر باشد بهتر است. طبق مطالعه‌ای که توسط وب‌سایت میزبانی ویدیو، Wistia، انجام گرفت دامنه توجه ما در طول زمان کوتاه‌تر می‌شود؛ بدین معنی که به ویدئوها و متن‌های طولانی توجه کمتری نشان می‌دهیم. به طور کلی، ویدیوهای کمتر از ۲ دقیقه، مخاطبین و طرفداران بیشتری دارند.

یکی دیگر از محصولات استودیو نیک‌سو ، تولید فیلم کوتاه است.

نیک‌سو تاکنون چندین اثر تولید و در بسترهای مختلف منتشر کرده است.

همچنین باید دقت کنید که در رسانه‌های اجتماعی مختلف، ویدئوهایی با مدت زمان مختلف نیز داشته باشید؛ زیرا هر پلتفرمی ویدئویی با مدت زمان خاصی را می‌طلبد. HubSpot که غول بازاریابی است نیز از همین روش برای تاثیرگذارتر کردن ویدئوهای خود استفاده کرده است؛ هاب اسپات ویدئوی 2 دقیقه‌ای برای یوتیوب، 1 دقیقه‌ای برای فیس بوک، 45 ثانیه‌ای برای توییتر و 30 ثانیه‌ای برای اینستاگرام را توصیه می‌کند.

۳. قانون 3 ثانیه را به خاطر بسپارید؛

این مهم است که توجه مخاطبان خود را در 3 ثانیه اول جلب کنید. قانع‌کننده‌ترین عکس یا قطعه مصاحبه خود را درست در ابتدای ویدئو قرار دهید تا بیننده را جذب کند.

۴. اجازه دهید که ذینفعان صحبت کنند؛

یکی از مؤثرترین راه‌ها برای پیشرفت خیریه‌تان این است که به افرادی که از آن‌ها حمایت می‌کنید، اجازه صحبت بدهید. باید بدانید که مصاحبه با ذینفعان شما بسیار مؤثرتر از مصاحبه با مدیر عامل خیریه است. می‌توانید از طریق یک یا چند ویدئو داستان‌های موفقیت مشتریان خود را شرح دهید.
اجازه دهید آنان از زبان خود بگویند که چگونه با کمک خیریه شما به موفقیت رسیده‌اند. مخاطبین شما باید در مورد مزایا خیریه شما و تاثیر آن بر زندگی افراد بشنوند و بهترین کسی که می‌تواند این کار را انجام دهد، مشتریان شما هستند.

۵. برای ویدیوی خود اسپانسر پیدا کنید؛

یافتن یک اسپانسر که از خیریه شما حمایت کند می‌تواند مشکل باشد، به خصوص اگر خیریه شما کوچک باشد. با یک شرکت محلی تماس بگیرید و از آن‌ها بخواهید که از پروژه ویدیویی شما حمایت مالی کنند. 

شرکت‌ها؛ موتور توسعه جامعه و بهبود شرایط نیازمندان

شما می توانید درباره اسپانسر خود در این ویدئو صحبت کنید. یافتن اسپانسر یک راه عالی برای رساندن پیام ویدئو به مردم است؛ چرا که شرکت حمایت کننده می‌تواند در وبسایت و کانال‌ها و رسانه‌های اجتماعی خود، ویدئوی شما را تبلیغ کند.

۶. در هزینه‌ها صرفه جویی کنید ؛

هنگامی که بودجه خود را دریافت کردید، تا جایی که می‌توانید مدت فیلمبرداری را کوتاه کنید تا در هزینه‌های خود صرفه جویی کرده و نهایت استفاده را از بودجه ببرید.
به عنوان مثال، اگر از یک مکان به منظور گرفتن عکس تبلیغاتی برای خیریه خود بازدید می‌کنید، سعی کنید در همان مکان نیز مصاحبه با کاربران خود را انجام دهید و در کنار آن عکس‌های خود را نیز بگیرید.

۷. مخاطبین خود را دعوت به همکاری کنید؛

در نهایت، باید در ویدئوی شما یک دعوت به همکاری شفاف و واضح وجود داشته باشد. چه لینک یک وبسایت باشد یا یک ایمیل، مطمئن شوید که از تاثیر ویدیوتان برای دعوت مخاطبین به پیوستن به خیریه‌تان استفاده کرده‌اید.

منبع: وبسایت bouncevideo.co.uk